Over Ons

Upwind Sailing Events heeft meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van watersport evenementen. Rond het IJsselmeer zijn wij een bekend gezicht!

 

Lars Meeuwsen begeleidt al jaren met veel enthousiasme bedrijfsevenementen op het water. Met zijn passie voor zeilen en een glimlach van oor tot oor gaat hij voor de volle 100% voor en perfecte dag op het water. Na het behalen van zijn opleiding tot sport docent gespecialiseerd in watersport, is Lars aan de slag gegaan voor diverse watersport bedrijven. Binnen Upwind Sailing events is Lars verantwoordelijk voor de event organisatie en plant hij samen met u het event perfect op maat.

 

Mark Saurens heeft zijn strepen verdiend in het zeilen op heel veel verschillende plekken. Vele mijlen heeft hij achter zijn naam. Zo organiseert hij al jaren zeilvakanties in de zon. Zomers in Europa en in de winter in de Caraïben. Voor de liefde is hij nu weer permanent in Nederland en daar zijn wij erg blij mee.

Upwind sailing Events werkt uitsluitend met professionele schippers met ruime ervaring in het varen met gasten. Onze schippers zijn er in gespecialiseerd om een team in een zo kort mogelijke tijd zo goed mogelijk te laten samenwerken.