Voor een onvergetelijke dag met uw relaties bent u bij ons aan het goede adres. Elk bedrijf is anders en zo dus ook elke relatiedag. Samen met u maken wij een programma dat past bij uw bedrijf en bij de doelen van deze dag. Op de dag zelf nemen wij u uiteraard alle zorg uit handen. Zodat u zich bezig kunt houden met het doel van de dag.

Na een uitleg over de schepen, aandacht voor de veiligheid aan en een uitleg over het programma gaan we aan boord van de zeiljachten.

Eenmaal op het water bereiden de teams zich voor op de wedstrijden. Er wordt een duidelijke taakverdeling gemaakt en geoefend. We varen een aantal korte wedstrijden waardoor iedereen aan boord de kans krijgt zijn bijdrage aan de wedstrijd en het succes te leveren. Op de schepen is iedereen gelijk en alleen door goed samen te werken kan een overwinning behaald worden.

Bij een relatie event zorgen wij voor de juiste balans. Is het belangrijk dat iedereen met elkaar in gesprek komt? Of willen jullie juist plenair informatie verstrekken over een nieuw product of dienst?

Vaak word de teamindeling van te voren gemaakt zodat de juiste mensen bij elkaar op de jachten zitten.

Na de wedstrijden varen we onder het genot van een drankje terug naar de haven waar naar wens een borrel of diner klaar staat voor u en uw gasten. 

Bij een relatie event zorgen wij voor een aantal mooie foto's zodat u uw relatie een blijvende herinnering kunt sturen aan deze bijzondere dag

Voorbeeld programma

12:00 uur lunch bij een van onze locatie's

13:00 uur briefing over het programma van de dag

13:30 uur naar de schepen

14:00 uur uitvaren naar het markermeer, training en instructie aan boord

15:00 uur eerste race

15:45 uur tweede race

16:30 uur finale race

17:30 uur terug in de haven, aansluitend diner

Maak de dag compleet met:

  • lunch voor het inschepen
  • toeschouwersboot (max 100 personen) voor nevenprogramma
  • rib varen
  • aansluitend diner