Teambuilding op het water

Met elkaar maak je het verschil. Dit is niet alleen met wedstrijdzeilen zo, maar ook in het bedrijfsleven. Zowel aan boord als op kantoor is het van groot belang dat er wordt samen gewerkt. Zonder samenwerking geen succes.

Teambuilding v.a. € 125,00 P.P.

In groepen van 6 tot 10 personen stap je aan boord van een van onze wedstrijd zeiljachten. Na een korte uitleg ga je het water op voor een korte training. Hier word je klaargestoomd om met jouw team een echte zeilwedstrijd te varen tegen je andere collega’s. Het is aan het team om zo goed mogelijk samen te werken. Zij zijn de bepalende factor voor winst of verlies.

Een dag het water op met je collega’s is niet zomaar een dag. Naast veel lol, lekker uitwaaien en even totaal iets anders doen met je collega’s, leer je in zeer korte tijd om met je collega's op een andere manier samen te werken. Aan boord is iedereen gelijk. Je hebt elkaar nodig om zo snel en zo goed mogelijk de finish te halen! Aan boord komen vele aspecten aan bod die we in ons dagelijks werk ook tegenkomen. Samenwerken en elkaars kwaliteiten benutten is van essentieel belang om een racejacht zo hard mogelijk de goede kant op te laten varen.

Wil je je successen vieren, de start van een nieuwe periode markeren of elkaars kwaliteiten beter leren kennen? Bij ons ben je altijd aan het goede adres. Wij varen uitsluitend met racejachten en met ervaren en professionele schippers. Zij zijn erin getraind om onze gasten in korte tijd zo goed mogelijk te laten samenwerken. Wij zijn pas tevreden als onze gasten met een glimlach van boord stappen.

Voorbeeld programma

 

13:00 ontvangst aan boord

13:30 briefing over het programma van de dag

14:00 uitvaren naar het markermeer / training en instructie aan boord

15:00 eerste race

15:45 tweede race

16:30 finale race

17:30 terug in de haven met een steiger borrel

 

Maak de dag compleet met:

  • Lunch voor het inschepen
  • Spectator boot (max 100 personen)
  • Rib varen
  • Aansluitend diner
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht